Federatie Parochies VenloStad - Nieuws: Dankwoordje door pastoor van Delden

Nieuws

Dankwoordje door pastoor van Delden

25-11-2021, door: De redactie
Dankwoordje door pastoor van Delden

24 oktober jl. was het 40 jaar geleden dat ik tot priester werd gewijd. Zo’n datum neemt vanzelfsprekend een belangrijke plaats in, in iemands leven. Te vergelijken met een huwelijksdag, geboortedag of een andere gebeurtenis die bepalend is in een mensenleven.

Omdat ik niet meer als vigerend pastoor verbonden ben aan een parochie wilde ik deze dag stil voorbij laten gaan. Tot mijn grote verbazing dacht men daar hier anders over.

Ik werd blij verrast door een prachtig “aangeklede” viering in de H. Familiekerk. Middels dit schrijven wil ik iedereen heel hartelijk danken voor deze mooie en vriendelijke geste.

Ik dank mijn goede vriend en collega Mgr. J. Spee, die samen met mij de H. Mis opdroeg, alsmede father Patrick. Ook gaat mijn dank uit naar allen die dit mede hebben voorbereid, voor en achter de schermen.

Dank aan het Franciscuskoor voor de prachtig gezogen Mis van Joseph Haydn, dank aan lektoren en acolieten, dank aan allen die mee kwamen vieren.

Ook dank ik voor de vele goede en mooie woorden, de geschenken, de vele felicitaties uitgesproken, uitgeschreven en vooral voor uw gebeden.

Em. Pastoor E. van Delden

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op parochie

Op type nieuws

Archief