Federatie Parochies VenloStad - Nieuws: 25-jarig priesterjubileum van father Patrick, felicitatie van deken Spee aan father Patrick

Nieuws

25-jarig priesterjubileum van father Patrick, felicitatie van deken Spee aan father Patrick

16-1-2022, door: De redactie
25-jarig priesterjubileum van father Patrick, felicitatie van deken Spee aan father Patrick

Graag wil ik ook op deze plaats een hartelijke felicitatie uitspreken aan het adres van Fr. Patrick Casino, die op 30 december herdacht dat hij 25 jaar geleden priester werd gewijd. We hebben dat op 9 januari, eenvoudig (v.w. de corona-maatregelen) maar dankbaar en feestelijk gevierd!

Het was een moeilijke en drukke tijd tijdens mijn ziekte zo kort voor Kerstmis. Ik ben Father Patrick ongelofelijk dankbaar dat hij zoveel gedaan heeft een aantal weken lang,een enorme drukte. Hij heeft onze parochies perfect geleid.

Dank u wel Fr. Patrick.

Het is nu juist het perfecte ogenblik om hem te feliciteren en danken. Vanuit de Filipijnen gekomen, altijd werkzaam in het bestuur van de congregatie en als docent aan de opleiding van Mission Society of The Filipines. En dan werken in een aantal parochies in het tot op het bot geseculariseerde Nederland. Dat is nogal een verschil. Ook hier heeft hij zijn taak bij de priesteropleiding Rolduc als docent. Maar het grootste deel van zijn tijd werkt hij in de parochies. Heel bescheiden
maar vol enthousiasme. Ver van huis – waar hij door de coronaperikelen al lang niet meer naar toe kon – maar altijd goedlachs en dienstbaar.


Father Patrick:
van ganser harte gefeliciteerd, nog vele mooie priesterjaren, waarbij we stiekem hopen, nog een flink aantal bij ons!

Deken Jos Spee

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op parochie

Op type nieuws

Archief