Stadsparochie St. Martinus - Nieuws: Benoeming Patrick Zuidinga

Nieuws

Kerstconcert Vocal Group Joy, H. Michaelkerk, 14 december 19.45 uur

2-12-2023, door: De redactie
Kerstconcert Vocal Group Joy, H. Michaelkerk, 14 december 19.45 uur

Kerstconcert door Vocal Group Joy 

op donderdag 14 december, 19.45u in de

Michaëlkerk, Pastoor Kierkelsplein 18 te Venlo. 

De muzikale leiding is in handen van Gerda Hendrikx; de pianobegeleiding wordt verzorgd door Ludmilla Seroo-Ferroni. Harpiste Loes van Dijk zal als speciale gast enkele liederen ten gehore brengen. De toegang is gratis.

Met dit 16e kerstconcert sluiten de leden van Vocal Group Joy de viering van hun 15 jarig jubileum af. Onze leden kijken ieder jaar uit naar het kerstconcert in de prachtige kerstambiance van de H. Michaëlkerk. Ook nu is er gezorgd voor een gevarieerd programma. Na de pauze krijgt ook het publiek de kans om van zich te laten horen in het gezellige meezing gedeelte van ons programma. Samen zingen verbindt en brengt de warmte van kerstmis in onze harten. En samen zingen met Joy is altijd een verrassende ervaring.

Vocal Group Joy brengt liederen in een breed scala aan stijlen. 

Al die mooie muziek wordt afgewisseld met hoopvolle en inspirerende gedachten. 

Kerst is een feest van vrede, licht en hoop. Ieder jaar mogen we ons daar weer even aan opwarmen om bemoedigd het nieuwe jaar tegemoet te zien. 

Ludmila Seroo-Ferroni is al meer dan 12 jaar onze vaste pianiste bij onze kerstconcerten. Met haar fantastische pianospel haalt ze keer op keer het beste uit ons naar boven.

Tijdens de pauze is er ruimte om samen van gedachten te wisselen en een kopje koffie te drinken in de naastgelegen Bantuin. 

“KERSTGEVOEL BEGINT MET JOY”
Graag tot ziens in de Michaelkerk!

 

Filteren

Op kerk

Op type nieuws

Archief