Stadsparochie St. Martinus - Nieuws: Kerststallen bouw en bezoek

Nieuws

Kerststallen bouw en bezoek

20-1-2023, door: De redactie
Kerststallen bouw en bezoek

In alle kerken en kapellen van onze Federatie hebben vrijwilligers weer heel creatief heel mooie, inspirerende en aansprekende kerststallen gebouwd. Heel veel dank daarvoor. 

Dit jaar deden wij mee aan een “Krippenweg”, samen met parochies van over de grens. Met  name de St. Martinusbasiliek en de Onze Lieve Vrouwekerk deden daaraan mee.  In de basiliek mochten wij in dit kader ruim 380 bezoekers begroeten en in Venlo Zuid zo’n 150.  Het is dus alleszins waard om zo door te gaan. Het verhaal van de geboorte, van God die zóver  naar ons toe gekomen is, dat Hij mens werd, moet levend blijven ook in onze seculiere wereld. Ook degenen die de kerken weer smaakvol en sfeervol hebben versierd en aangekleed: heel  hartelijk dank, namens de vele bezoekers en kerkgangers. 

Niet te vergeten de koren die zo mooi gezongen hebben en de mensen, zoals de kosters en  anderen, die achter de schermen zich enorm hebben ingezet, ook jullie mijn oprechte dank. Zo konden wij ná de corona-perikelen weer echt een heel mooi Kerstmis vieren. 

Deken Jos Spee

 

Filteren

Op kerk

Op type nieuws

Archief