Stadsparochie St. Martinus - Nieuws: Vacature financieel administratief medewerker

Nieuws

Vacature financieel administratief medewerker

9-9-2023, door: De redactie

Vacature 

Financieel administratief Medewerker (m/v) voor 16 uur per week 

De Stadsparochie StMartinus te Venlo is op zoek naar een kandidaat die de administratie en diverse andere taken op het gebied van facility-management kan uitvoeren. Onder  “facility-management” verstaan we beheer en onderhoud van gebouwen (monumenten),  winkels, woningen, kantoren e.d. 

Onder de Stadsparochie vallen de St. Martinusbasiliek, H. Familiekerk, H. Michaelkerk,  Onze Lieve Vrouwkerk en de Kapel van Genooi. Deze medewerker rapporteert direct aan  de penningmeester/secretaris en indirect aan het bestuur van de Stadsparochie. 

We maken graag kennis als U 

een MBO- of gelijkwaardig niveau heeft; 

enige ervaring heeft in een administratieve / secretariële functie; 

ervaring heeft met financiële zaken / boekhouding; 

gewend bent zelfstandig te werken; 

een flexibele & praktische instelling hebt; 

gedreven, oplossingsgericht en communicatief sterk bent. 

Wij bieden 

  • een afwisselende rol met o.a. ook externe contacten (overheden, banken,huurders, leveranciers, nutsbedrijven, verzekeraars e.d.) 
  • een marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring en kwaliteiten; salaris, pensioen en arbeidsvoorwaarden vallen onder de cao Zorg en Welzijn. 

 

U wilt reageren? 

Stuur dan uw CV en motivatie per email naar stadsparochie.stmartinus@rkvenlo.nl Hebt U vooraf behoefte aan een nadere toelichting? Dan kunt U per email contact  opnemen met de heer P. Dullaert, secretaris@rkvenlo.nl

 

Filteren

Op kerk

Op type nieuws

Archief