Stadsparochie St. Martinus - Nieuws: Ziekenzondag 11 september

Nieuws

Diaconie activiteit in gemeenschapshuis de Windmeule

30-8-2023, door: De redactie
Diaconie activiteit in gemeenschapshuis de Windmeule

Ontbijt 

Afgelopen zondag 27 augustus hebben wij voor de eerste keer, als vrijwilligersteam van de Open Inloop van  de Windmeule, een ontbijt georganiseerd. Er waren uiteindelijk 43 mensen die aan het ontbijt  deelgenomen hebben. We hadden de tafels in groepjes in de zaal gezet en leuk opgefleurd met zelfgemaakte boeketjes bloemetjes. Deze bloemetjes zijn overigens door enkele deelnemers van de Open Inloop tijdens een knutselactiviteit, zelf gemaakt. 

Het ontbijt begon om 10.00 uur en om half 10 kwamen de eerste deelnemers binnen. De mensen hebben lekker gesmuld van het ontbijtbuffet en waren zeer tevreden, het ene na het andere compliment werd gegeven. We kijken terug op een geslaagde morgen en weten dat dit voor herhaling vatbaar is. 

Herfstbijeenkomst 

Op donderdag 6 oktober a.s. hebben wij in de Windmeule aan de Straelseweg 162A een gezellige  herfstbijeenkomst van de Open Inloop. 

Deze begint om 10.00 uur en de deuren van gemeenschapshuis de Windmeule gaan om half 10 open. De  entree bedraagt € 5.00 per persoon. Deze moet betaald worden bij binnenkomst. 

Men moet zich vooraf voor deze bijeenkomst aanmelden. Dit kan via openinloop@dewindmeule.nl via mobiel nummer 06 – 19 42 82 92 (Monique Seelen). 

Wij, als vrijwilligersteam van de Open Inloop de Windmeule, gaan ervoor zorgen dat het weer een gezellige morgen gaat worden. 

We starten om 10.00 uur met een kopje koffie/thee met een overheerlijk stukje vlaai en om 12.00 uur is er een lunch, te beginnen met soep. Voor muziek wordt gezorgd. 

Laat u verder verrassen. We hopen op weer een gezellige morgen. 

Bovenstaande activiteiten worden mogelijk gemaakt door de parochiefederatie Venlo-stad

 

Filteren

Op kerk

Op type nieuws

Archief