Federatie Parochies VenloStad - Nieuws: Gemeenschapshuis de Windmeule

Nieuws

Gemeenschapshuis de Windmeule

7-9-2022, door: De redactie
Gemeenschapshuis de Windmeule

Gemeenschapshuis De Windmeule ligt aan de Straelseweg 162a in Venlo. 

Iedere dinsdagmorgen is er een groep die aan linedancen doet. Zij beginnen om 9.30 uur en dansen tot  10.30 uur. Daarna zitten ze nog een uurtje gezellig bij elkaar in het café en kletsen ze nog gezellig onder het  genot van een kopje koffie/thee. 

Iedere woensdagmorgen is er seniorengymnastiek. Zij beginnen om 9.30 uur en stoppen om 10.30 uur. Ook  zij zitten daarna een uurtje gezellig in het café om onder het genot van een kopje koffie/thee nog wat bij te  kletsen. 

Iedere donderdagmorgen is vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur de Open Inloop. Hier worden leuke spellen gedaan  zoals Rummikub, Triominos, kaartspellen etc. Je kunt er ook handwerken en knutselen. Wil je gewoon lekker kletsen dan kan dat ook.  

Kom gerust eens kijken op een of meerdere van deze morgens. Loop vrijblijvend binnen. 

Koersballen: In de Windmeule bestaat de mogelijkheid om te koersballen. Daarvoor zijn wij nog op zoek  naar enkele enthousiaste mensen die dit willen doen. Samen kunnen we dan bepalen welk dagdeel in de  week dat we dat gaan doen. Koersballen is een sport waarbij het de bedoeling is dat de spelers afgeplatte  ballen, bowls, zo dicht mogelijk naar een kleinere doelbal laten rollen. Het is vergelijkbaar met Jeu de Boules. Interesse? U kunt zich aanmelden via info@dewindmeule.nl

Speciale morgen bij de Open Inloop 

Op donderdag 6 oktober a.s. hebben wij een speciale morgen bij de Open Inloop. We beginnen dan om  10.00 uur met een kopje koffie/thee met een stukje vlaai. Daarna is er livemuziek en we eindigen met een  lunch die bestaat uit een heerlijk kopje soep met belegde broodjes. De kosten bedragen € 5,-- per persoon.  

Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich op donderdagmorgen in de Windmeule komen aanmelden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Deze ochtend wordt mede mogelijk gemaakt door de diaconie van de parochiefederatie Venlo.

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op parochie

Op type nieuws

Archief