Federatie Parochies VenloStad - Nieuws: Open inloop gemeenschapshuis de Windmeule

Nieuws

Open inloop gemeenschapshuis de Windmeule

1-3-2023, door: De redactie
Open inloop gemeenschapshuis de Windmeule

Op donderdag 30 maart is er in de Windmeule aan de Straelseweg162A in Venlo een gezellige Paasbijeenkomst van de Open Inloop met live muziek. Vanaf 9.30 uur is de zaal open. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Deze moet betaald worden bij binnenkomst.  

 

U kunt zich voor deze morgen aanmelden via openinloop@dewindmeule.nl of via mobiel nummer 06 – 19 42 82 92 (Monique Seelen). 

We starten om 10.00 uur met een kopje koffie/thee met een over heerlijk stukje vlaai. Om ongeveer 10.30 uur treden Wiel en Margo  Verbeek op met een uitgebreid repertoire. Zij zingen vooral in het dialect. Om 12.00 uur beginnen we met een lekkere lunch met soep. Tegen 13.30 uur is het dan afgelopen en kijken we hopelijk terug op een super gezellige morgen. 

Iedere donderdagmorgen is er in gemeenschapshuis de Windmeule aan de Straelseweg 162A een Open  Inloop waar iedereen welkom is. Deze is van 9.30 uur tot 12.00 uur. Hier kunt u spellen spelen, een kaartje  leggen, handwerken, geregeld wordt er een creatieve morgen georganiseerd, u kunt er biljarten en binnen kort ook darten. Heeft u zelf nog een leuke bezigheid? Wees welkom, laat ons weten wat het is en wij gaan  kijken of we het kunnen realiseren. We zien u graag op onze Open Inloop. 

Tevens is er iedere donderdagmiddag in gemeenschapshuis de Windmeule koersballen van 13.30 uur tot  15.30 uur. Dit is een sport waarbij het de bedoeling is dat de spelers afgeplatte ballen, bowls, zo dicht mo gelijk naar een kleinere doelbal, de jack, laten rollen. Het spel bestaat uit een groene mat van 8 x 2 meter  

met 4 gele en 4 zwarte koersballen, een jack en een meetlint. Het spel wordt in duo’s gespeeld.  Heeft u interesse, loop dan gerust eens binnen bij de Windmeule in de grote zaal.

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op parochie

Op type nieuws

Archief